Нефтохимик се изгъбарка с Черноморец: Ще играем във В група, за да ги пратим в А окръжна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (40)
11:19 / 07.05.2015
6939
Доста черно чувство за хумор прояви шеф на Нефтохимик към изпадналия при аматьорите Черноморец. След като миналия сезон се простиха с елита, това лято "акулите" се сгромолясаха до В група. Това очевидно искрено забавлява "шейховете", които не пропуснаха да се пошегуват с кръвния враг. Спортно-техническият директор Костадин Джамбазов заяви пред Burgas24.bg, че следващия сезон ще се срещнат във В група, за да ги изпратят в четвърта дивизия.

"Ще откажем участие в Б група, за да се срещнем с Черноморец във В и да ги потопим в А окръжна. Приятно е да има такива дербита, за жалост през следващата година не се очертават. Обмисляме да пуснем една молба, че се отказваме от участие във втория ешелон, за да се срещнем с тях във В група. И без това имаме отбор в долните дивизии, да направим едно дерби, да се напълни стадионът. И да ги изпратим в А окръжна.

Феновете ще се радват, че пак ще можем да бием Черноморец. Това е важно в града - да има футбол, да има мачове между Черноморец и Нефтохимик. Друго няма! Какви други дербита да има - Поморие-Нефтохимик или Созопол-Нефтохимик. Трябва да има Черноморец-Нефтохимик. Затова ще откажем участие в Б група, за да се срещнем с тях", духовито изстреля Джамбазов.



Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).