Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Еролин Кючуков възражда Черноморец в шест стъпки
Автор: Екип Burgas24.bg 14:12 / 08.05.2015Коментари (5)8268
Бившият вратар на Нефтохимик Еролин Кючуков беше представен като изпълнителен директор на Черноморец, макар и на този етап неофициално.

Пред комисията ангажирана със спасението на футболния клуб, днес той изложи своите виждания за бъдещето си управление, предаде репортер на Burgas24.bg. Философията му обаче повече напомняше анализ за треньор, ниво "Б" група, отколкото на мениджър. 

"Благодаря на Общинския съвет за това, че ми гласува доверие. Моето виждане е просто. То се състои от 2два принципа - да играем атакуващ, директен и агресивен футбол. Ако стана изпълнителен директор, искам да променя манталитета на футболистите. Те не изплуват, защото нямат манталитет на победители. Другият ми принцип е, че да успяваш, трябва да има разбирателство за всички", изказа се бъдещия шеф на "акулите". 

По думите му стана ясно още, че той има шест стъпки, в които да постигне успех начело на Черноморец. Коментарът му видимо обърка всички членове на комисията, които очакваха ясно и точни управленски решения. 

"За да бъдете изпълнителен директор, трябва да разбирате не само от спортно-техническата част, а и да се заемете с финансово икономическите въпроси", конструира го председателят на комисията Евгени Мосинов. 

Константин Бачийски пък зададе директно въпроса, кой ви е предложил? След разгорещени спорове, така и не стана ясно, чия е идеята Еролин Кючуков да поеме управлението на Черноморец. Тя обаче се превърна в ябълката на раздора във все още неродения бъдещ Черноморец.

Представителите на сдружение "Бъдеще за Черноморец" Тома Томов и Васил Стоянов отправиха предложение изпълнителния директор да не се избира преди предстоящото общо събрание, което ще бъде свикано на 3 юли. 






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на akuli
премахни филтъра

+1
 
 
Далече от Черноморец,тъпан миризлив...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: