Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Puma спря изпълнителното дело срещу Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 19:32 / 08.05.2015Коментари (0)1775
© Burgas24.bg
Puma спря изпълнителното дело срещу Черноморец за дълг от 300 хиляди лева, разбра Burgas24.bg. Бургаският кмет Димитър Николов е влязъл в преговори със световния концерн за спортна екипировка и за пореден път е спасил кожата на Черноморец.

Както ние първи съобщихме, един от големите взискатели на ПСФК Черноморец входира молба при частен съдебен изпълнител преди около месец. Задълженията са направени по времето на Красимир Балъков, когато спортна екипировка се раздаваше на под път и над път.

Димитър Николов обаче спря неотложното поне засега. Днес в Бургас беше представител на Puma, който коментираше, че кметът лично го е помолил да спре иска. Уверил го е, че задълженията скоро ще бъдат погасени, но конкретни действия няма и до момента.

На днешното заседание на комисията, ангажирана с Черноморец стана ясно, че прокуристът Пламен Киряков е вдигнал ръце от клуба и е казал повече да не го занимават плащания от какъвто и да е характер. 

С финансовата издръжка на "акулите" на този етап се занимава единствено сдружение "Бъдеще за Черноморец", което е хвърлило над 35000 лева за консумативи, храна на футболистите, пълно медицинско обслужване и премии за първия отбор. 

Пред комисията председателят Тома Томов и Васил Стоянов настояха "Бъдеще за Черноморец" да поеме изцяло издръжката на клуба след 1 -ви юни, а Пламен Киряков да бъде принуден да изплати заплатите на служители и треньори, както и текущите разходи до тази дата.

Служителите на клуба не са получавали заплата вече половин година. Треньорите са назад с 3-4 месеца, а футболистите само с едно месечно възнаграждение.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: