Патриотите слагат ръка на бъдещия стадион "Нефтохимик"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
18:58 / 11.05.2015
2953
Когато баща ми беше треньор по футбол на Нефтохимик и аз съм ходил по цяла България и съм крещял за Нефтохимик, тези фенове още си играеха под масата с камиончета. Това заяви за Burgas24.bg общинският съветник от НФСБ Ангел Божидаров, който предлага вместо обещаното съоръжение за "шейховете" в "Славейков" да бъде издигнат увеселителен парк. Докладната е входирана от групата на патриотите и ще бъде обсъждана на следващата сесия на общинския съвет.

"Този стадион на никого не пречи, просто когато имате четири тренировъчни игрища на "Черноморец" плюс едно главно - идеално ремонтирани с пари на УЕФА заради Европейското по футбол. Няма нужда от още едно тренировъчно игрище. Това не е насочено по никакъв начин срещу Нефтохимик, опазил Господ. Още преди 3-4 месеца говорих с Николай Тодоров и още тогава му казах, че ние ще си вземем стадион "Черноморец" и там ще играят и двата отбора докато си вземем и "Лазур", разясни Божидаров.

Той разкри, че първата докладна, която ще внесе НФСБ през ноември при новия общински съвет е отчуждаване на стадион "Черноморец". Божидаров добави, че няма нищо против изграждането на закрит басейн в "Славейков", но останалото трябва да бъде превърнато в увеселителен парк.

"Не удрям по никого, аз мисля за град Бургас, а не само за едни фенове на Нефтохимик. Не съм нито за Черноморец, нито за Нефтохимик, аз мисля за град Бургас. Не ми вкарвайте думи в устата. Когато баща ми беше треньор по футбол на Нефтохимик и аз съм ходил по цяла България и съм крещял за Нефтохимик, тези фенове още си играеха под масата с камиончета. 

Така че на мен да ми говорят за Нефтохимик е малко неудачно. Никой не е против феновете на Нефтохимик, казах - ще играят на стадион "Черноморец", няма да разхищаваме пари за още един стадион. Като не искат да играят на "Черноморец", да играят в Долно Езерово или в Българово. Извинявайте, ама това вече са капризи!", отсече Божидаров.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).