"Шейховете" започват битка в подкрепа на своя дом

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:55 / 14.05.2015
2427
Феновете на Нефтохимик стартираха подписка в подкрепа на изграждането на спортна база в ж.к. "Славейков", съобщиха за Burgas24.bg организаторите. Те са готови да се борят със зъби и нокти за свой собствен дом, какъвто кметът Димитър Николов им обеща на последната общинска сесия.

Една внесена от НФСБ докладна обаче е на път да помрачи радостта от добрата новина. Патриотите входираха предложение вместо малък стадион, на мястото на неизградения басейн да се издигне атракционен парк. След като вече излязоха с отворено писмо до медиите, "зелените" фенове за пореден път доказват, че няма да стоят безучастни срещу поредния удар по футбола в Бургас.

"Уважаеми фенове, родители, състезатели на ФК Нефтохимик.

От УС на клуба и ръководството на фенклуба стартираме подписка в подкрепа изграждането на футболна база на Нефтохимик. За целта ще бъдат раздадени бланки в школата, както и ще има оставени на разположение в офиса на клуба и фенмагазина.

Нека Нефтохимик получи поне една малка част от това, което му бе отнето преди десетилетие и отново клубът да бъде пълноценен втори дом за нашите деца!

Само Нафта!", призовават "шейховете".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).