Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Аполония: Не знаем, колко срещи трябва да изиграем с Нефтохимик, за да бъдем победени
Автор: Екип Burgas24.bg 10:10 / 17.05.2015Коментари (1)2269
© Burgas24.bg
Не знаем, колко срещи трябва да изиграем с Нефтохимик, за да бъдем победени. С това обръщение излезе тимът на Аполония (Созопол), който в предпоследния кръг от първенството в Б окръжна победи бургазлии с 2:0. Шейховете отдадоха поражението преди всичко на съдийски грешки, което ядоса домакините от Созопол. 

Ръководството на клуба излезе с официално изявление, което Burgas24.bg публикува с незначителни корекции.

"Изминаха над 15 часа от мача между ФК Аполония Созопол и Нефтохимик.Това е нашата позиция относно срещата, изказана на трезва глава, далеч от емоциите след мача. Първо, с позицията, с която съперникът излезе в медиите, омаловажава успеха на момчетата от отбора от Созопол. Както знаете, и в двата мача отборът победи този на Нефтохимик и то доста убедително. Не знаем, колко срещи трябва да изиграем, за да бъдем победени от бургазлии.

Второ, ние също можем да имаме претенции към съдията, все пак свири един от добрите и елитни рефери в Бургаска област. Колкото е ощетил единия, толкова и другия отбор.Човекът свири това, което вижда, не е робот.

Не забравяйте, че има и друго мнение в случая. Не отива на легенди и футболни функционери да се държат по този детински и не особено интелигентен начин, все пак това е Нефтохимик-марка в Българския футбол.

В знак на уважение към този отбор и запазване на добрия тон, ви пожелаваме успехи занапред.

P.S. И да знаете, това бяха двете срещи, в които вложихме най-много усилия, все пак сме отбор, който се събира да играе футбол за удоволствие, това е преди всичко"!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да,но обърнете внимание,че все пак играете срещу деца и все още не са готови за мъжки футбол.Тепърва ще се очаква нещо повече от тях
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: