Стилиян Петров: Невероятно е постигнатото в Бургас за домакинството на Евро 2015

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:49 / 21.05.2015
2567
"Добро бъдеще на Бургас" пожела голямото име на българския и английския футбол Стилиян Петров в специалната книга на Община Бургас, където известни личности отправят своите пожелания към града.

Това стана по време на пресконференция за закриването на Eвропейското първенство за юноши до 17 години в петък.
В нея взеха участие кметът Димитър Николов, бургаската футболна легенда и бивш съотборник на Стилиян Петров - Радостин Кишишев.

"Много усилия се изискват за организацията на такова престижно първенство. Това, което сте постигнали по отношение на подготовката и на тренировъчните бази е невероятно". Това заяви легендата на българския футбол Стилиян Петров.

Той сподели, че е радостен да види как българската публика е показала, въпреки трудните години за спорта, че е нация, която милее за футбола. Той призова феновете да напълнят стадион "Лазур" за финала на Евро 2015 в петък. Церемонията по закриването ще започне в 18.30 часа, а вратите на стадиона ще бъдат затворени в 19.00 часа, час преди оспорвания футболен двубой между Германия и Франция.
Бившият капитан на националния ни отбор по футбол и настоящ треньор в "Астън Вила", който е посланик на Eвропейското първенство за юноши, подари футболна топка със свой автограф на бургаския кмет, а футболната звезда получи картина на бургаски художник.

Специални гости на финала на стадион "Лазур" ще бъдат президента на УЕФА Мишел Платини и бившият национал на Франция - легендарният Зинедин Зидан.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).