Радостин Кишишев изперка след мач! Крещи по журналистите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:10 / 23.05.2015
7708
Изключително грозно и неспортсменско поведение демонстрира Радостин Кишишев минути след двубоя на ПФК Бургас и Локомотив Горна Оряховица, завършил 1:1.

Очевидно изнервен от това, че отбора му за пореден път не може да бие, треньорът на бъдещия Нефтохимик си го изкара на журналистите, предаде репортер на Burgas24.bg.

Какви засади, вие за засадите ли дойдохте да ме питате, изригна Тинката и започна да блъска. По този начин той последва примера на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев

Срещата беше от изключително важно значение за гостите, които се борят за влизане в елита. 

Двата отбора се поделиха по полувреме, като през първата част преимуществото беше за Горна Оряховица. 

Гостите поведоха в 10-ата минута с гол Юлиян Ненов. След попадението остана съмнение за засада, но такава не бе вдигната от главния рефер. 

През втората част бургазлии излязоха далеч по концентрирани и направиха някои доста добри положения. В завършваща атака обаче нещата не се получаваха. ПФК Бургас успя да изравни едва в 90-ата минута с гол на резервата Димитър Георгиев. 


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).