Оставят проблемите на Черноморец за юнската сесия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
20:40 / 25.05.2015
2536
Циркът свърши, Платини си замина, а ние си останахме с проблемите на Черноморец. Това заяви за Burgas24.bg общинският съветник от БСП Евгений Мосинов преди утрешната сесия. На предстоящото заседание общинският съвет трябваше да разгледа предложение, внесено от сдружение "Бъдеще за Черноморец", както и да отмени решението за 5-членен Съвет на директорите. Това обаче едва ли ще се случи, предупреди председателят на комисията за Черноморец, който отбеляза - светът не е само футбол.

"Толкова години никой не ни е спасявал, изведнъж се намериха много спасители. Има резон в исканията на сдружение "Бъдеще за Черноморец", но дали те ще бъдат удовлетворени зависи от много неща. Нагласите са Съвета на директорите отново да бъде редуциран на трима членове, но това ще се коментира на юнската сесия", разкри Мосинов.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).