Тома Томов: Не може да омърсяваме името на Черноморец с изпълнителен директор, предложен от Митко Събев

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:52 / 26.05.2015
2155
Тази вечер тръгваме на война! С тези силни думи председателят на сдружение "Бъдеще за Черноморец" Тома Томов изрази пред Burgas24.bg готовността си да се бори за своя чист и свят Черноморец. Довечера той ще гостува в предаването на Ангел Божидаров по ТВ СКАТ, където ще обясни надълго и нашироко, защо е против избора на Еролин Кючуков.

"Не може да омърсяваме името на Черноморец с изпълнителен директор, предложен от Митко Събев и Пламен Киряков. При тези обстоятелства няма да можем да отидем при никого да говорим за пари. Самите фенове не искат да имат нищо общо с този клуб, те са на мнение, че ще признаят само Черноморец, създаден и ръководен от истински черноморци", каза Томов. Той отрече пред нашия сайт, че има намерение да прави нов Черноморец.

"Не мога да предприема нищо на своя глава, трябва да бъдем подкрепени от общинския съвет", подчерта председателят на сдружение "Бъдеще за Черноморец".

Той разкри, че всички клубове с емблемата Черноморец са го потърсили и са изразили готовност да го подкрепят в предстоящата битка.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).