Полиция ще озаптява агитките на Левски и Черно море в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:53 / 27.05.2015
2514
Над 400 полицаи ще следят за реда и сигурността в Бургас в събота за финала за купата на България между Левски и Черно море. В Областната дирекция на МВР вече са готови с разстановките, в момента текат последните действия по организацията. Най-много униформени ще бъдат изпратени на стадион "Лазур", където двата отбора ще премерят сили в 20:00 часа.

"Агитките ще бъдат допускани в стадиона през два отделни входа, за да не се засекат на влизане. Взети са превантивни мерки и по време на мача, за да се избегнат всякакви конфликти по време на срещата. Затова и привържениците на Левски и Черно море ще бъдат настанени в двата противоположни края на съоръжението", съобщиха от полицията в Бургас. Униформени ще проверяват на входовете на стадиона и няма да допускат внасяне на алкохол и пиротехнически средства.

През целия ден полицейски патрули ще обикалят града. Засилено присъствие на униформени ще има в Морската градина и по крайбрежните заведения.

"Практиката показва, че феновете на отборите се събират край морето. Те идват по-рано и разпускат по заведенията в Морската градина. За да не се стига до неприятни конфликтни ситуации, ще осигурим полицаи по тези места, където обикновено ходят агитките преди мача", допълниха от полицията.

В деня на футболната среща ще бъде забранена продажбата на алкохол в радиус на 500 метра около стадион "Лазур".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).