Екшън на бургаския плаж! Левскарите загряха за мача с бомби и много бира

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:02 / 30.05.2015
3585
Страховити тътени тресат Бургас от сутринта, а в небето се веят сини знамена. Синя инвазия е налазила плажната алея, а бомбите и факлите, с които левскарите се готвят за големия мач тази вечер, нарушават спокойствието в съботния следобед, предаде репортер на Burgas24.bg. Бургас е заприличал на ливанската столица Бейрут.

Хиляди левскари се стекоха в морския град, да подкрепят любимците си срещу Черно море. Финалът за Купата на България е от 20:00 часа и ще се играе на стадион "Лазур".

Мястото е отцепено от сутринта, десетки коли на бургаската Жандармерия стриктно наблюдават да не се стига до ексцесии преди мача. Полицейско присъствие има в Морската градина и по целия плаж. Там в момента ври и кипи.

Разпалени фенове обръщат бири от сутринта, бият тъпани и мощно огласят града със "Само Левски". Въпреки призива на кмета Димитър Николов, да запазят Бургас чист и уютен, нашествениците мятат бомби и димки където сварят. Като по чудо все още не се е стигнало до по-сериозни ексцесии.

Очаква се мачът, който започва след по-малко от три часа да събере над 18 хиляди зрители. Само сините запалянковци ще бъдат около 15 хиляди, като повечето от тях в момента са на плажа.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).