Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Левскарите се извиниха за потрошения стадион
Автор: Екип Burgas24.bg 10:57 / 03.06.2015Коментари (1)3371
От националния клуб на привържениците на Левски официално се извиниха за нанесените поражения по стадион "Лазур". Феновете на "сините" счупиха голям брой седалки след загубата от Черно море на финала в турнира за Купата на България.

"Извинявам се от името на НКП затова, което се случи след края на мача. Просто на някои хора им идва прекалено много. Шеста година без отличие! Сред привържениците на Левски има всякакви хора от всякакви обществени прослойки. Ако някой от нас поеме ангажимент, че може да контролира емоциите на 15 хил. човека, той, повярвате, е истински лъжец. Счупените скамейки са 700. Ако имате рецепта за това, заповядайте!", каза Степан Хиндлиян с раздразнен тон.

Той вметна, че интересът към двубоя в крайморския град е бил огромен и много хора са останали без билети. "Ако финалът беше на по-голям стадион, щеше отново да се напълни".

"В най-важния мач нашите футболисти прегоряха. Не успяха да победят отбор, който няколко пъти преди това побеждаваха. Отново няма да се класираме за евротурнири... това е", каза Владимир Владимиров-Гугутката. Той добави, че докато НКП и тръст "Синя България" бяха в Управителния съвет всичко е било прозрачно.

"Ако смятаме, че Левски е подредена градина, ще си пием бира, ще си ходим по стадионите, ще си пеем песни и няма да се занимаваме с такива неща. Смятаме, че само организираните привърженици могат да са гарант на прозрачност. Няма да позволим Левски да бъде обезличаван. Вие видяхте какво е Левски на юбилея, на баскетболното събитие и на финала в Бургас. Левски е най-голямата марка в България и обединява най-много хора. Ние задаваме модата, но това не ни интересува", добави Хиндлиян.

Още по темата: общо новини по темата: 32
11.09.2015
04.06.2015
31.05.2015
30.05.2015
30.05.2015
30.05.2015
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Иваник
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: