Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Лудогорец открадна 7 деца от набор 2002 от школата на Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 14:12 / 15.06.2015Коментари (3)1630
©
Лудогорец подобри рекорда за откраднати деца от школата на Черноморец Бургас от един набор и прибира седем момчета от набор 2002. "Акулите" от тази генерация спечелиха през миналата година Данониада в България, което ги класира на Световно първенство за деца. Там водени от младия Пламен Младенов те се наредиха на 10-о място като по пътя си елиминираха представителите на Англия, Аржентина и Уругвай в предварителната група, след което отстъпиха на видимо по-големите момчета от Саудитска Арабия, но след това за 9-16 място победиха САЩ и Германия.

В последния си мач отстъпиха на отбора на Бордо, който представяше Франция. Това се превърна и в най-доброто представяне на български отбор изобщо в този турнир. И докато други клубове от страната се оплакват при отмъкнато едно или две деца, то на "акулите" им се взеха цели 7 деца. Всъщност от Лудогорец са потърсили девет малки "акули", но двама от тях са отказали категорично. Това са капитанът Георги Маджаров и Георги Пенев.

"Щастливи сме, че все още има момчета, за които достойнството и клубната вярност означават нещо. Ние ще направим всичко възможно тези момчета един ден да играят зад граница в добри клубове, защото каквото и да си говорим за нивото в България, то навсякъде е едно и също", коментираха от Сдружение Бъдеще за Черноморец, което се ангажира с финансирането на клуба през миналата година, а сега също прави сериозни опити да върне отбора на голямата сцена.

В момента школата на Черноморец все още няма директор, след като Николай Кръстев напусна поста и премина в Пирин (Благоевград) като помощник-треньор на досегашния старши на "акулите" Неделчо Матушев.

Източник: БТА







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
13 годишни деца. Трябва да отидат в Разград, предполагам и да живеят в пансион...!!!??? Аз не бих пуснал моето дете !!!
+1
 
 
Без съгласието на самите момчета и техните родители това нямаше как да стане. Така че не ги изкарвайте виновни само Лудогорец. Ако изобшо някой може да бъде виновен затова, че предлага по-добри условия за трениране на едни деца.
+8
 
 
Тези нямат наяждане. Господ отгоре вижда...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас
700 акробати от 17 държави са в Бургас за участие в престижен турнир с ранг Световна купа
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Балкан поведе в полуфиналната серия с Черноморец в НБЛ

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: