Нефтохимик започна с торта, шампанско и четирима нови

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:20 / 21.06.2015
2255
С торта и шампанско Нефтохимик започна подготовката за новия сезон. Преди първата тренировка отец Петър отслужи тържествен водосвет за здраве и успех на "шейховете".

Старши треньорът Радостин Кишишев изведе своите футболисти на официалния терен на стадион "Лазур", където Нафтата ще играе домакинските си мачове през новия сезон. Скоро ще бъдат премахнати всички символи на градския съперник Черноморец, за да се чувстват "зелените" отново като у дома си.

Общо четири са новите попълнения, които вече имат договор с клуба. Това са Андон Гущеров, Иван Цачев, Атанас Кръстев и Йордан Господинов. Четирима са и напусналите - Петър Патев, Емануил Манев, Георги Стоянов и Пламен Димитров.

На 24-и юни Нефтохимик заминава на лагер в Трявна. Той е изтеглен с ден по-рано от обявената дата 25-и юни, за да могат футболистите на Радостин Кишишев да премерят сили с отбора на Литекс. В планинското градче Нафтата ще играе още със Славия, Спартак (Плевен) и Локомотив (Горна Оряховица).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).