Нефтохимик с престижно равенство срещу Славия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:07 / 27.06.2015
2125
Нефтохимик записа престижно равенство с елитния Славия във втората контрола от предсезонната си подготовка. Футболистите на Радостин Кишишев завършиха 2:2 с белите пред стотитна зрители на стадион "Ангел Кънчев" в Трявна. 

Бургазлии имаха възможност да поведат още в 11-ата минута, когато Евтим Димитров пропусна да се разпише сам срещу вратаря.

Славия откри резултата в 29-ата минута, след като Ивайло Димитров засече центриране от корнер. "Шейховете" изравниха в края на първата част с гол на Любомир Любенов. Хиената се разписа от дузпа, като преди това Димитър Георгиев бе фаулиран в наказателното поле. 

След почивката Нефтохимик се появи на терена с изцяло нова единайсеторка. Ивелин Василев стреля от границите на наказателно поле, но право в ръцете на вратаря на Славия. Малко преди края на срещата Радослав Василев отбеляза за 2:1 в полза на Славия, но останаха съмнения за засада. Симеон Мечев можеше да възстанови равенството, но мощният му изстрел излезе на сантиметри в аут. 

Нафтата изравни за втори път в последните минути на двубоя. Стефан Неделчев стреля с глава, стражът изби, но при добавката Ивелин Василев изпрати топката в мрежата.

Нефтохимик - I полувреме: Йордан Господинов, Стоян Калпаклиев, Величко Величков, Стоян Кижев, Вълчан Чанев, Иван Цачев, Димитър Георгиев, Атанс Кръстев, Тодор Гочев, Любомир Любенов, Евтим Димитров

Нефтохимик - II полувреме: Димитър Николов, Станислав Жеков, Андон Гущеров, Симеон Мечев, Емил Рачев, Симеон Баев, Ивелин Василев



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).