Ексклузивно: БФС опразни стадион "Черноморец", Николай Кацаров остава без работа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
15:20 / 03.07.2015
3337
Нито община Бургас, нито ПСФК Черноморец са дали и една стотинка за реновирания стадион в квартал "Акациите" след провелото се европейско първенство за юноши до 17 години. Това разбра репортер на Burgas24.bg, който на място се убеди, че положението е повече от трагично.

Преди няколко дни хора от Българския футболен съюз са прибрали всичко, което след провеждането на престижния форум трябваше да остане за нуждите на стадион "Черноморец". Хората, изпратени от Борислав Михайлов отнесли топки, конуси, манекени, подвижни врати и изобщо всичко, което може да се вземе. Перфектното допреди седмици тревно покритие е пожълтяло, а хората, поели ангажимент да опазят направеното от УЕФА нехаят. Единствено Николай Кацаров - познат повече като Човека оркестър все още е на пост, но и неговите сили са на изчерпване.

Burgas24.bg научи още, че даденото лично от кмета Димитър Николов обещание да назначи Кацаров за шеф на стадиона, е останало просто на думи. Преди десетина дни, навръх рождения ден на верния служител, градоначалникът даде уверение пред медиите, че ще вземе необходимите мерки и ще му осигури работа. Още на следващата седмица обаче от общината са се обадили и са го информирали, че нито има свободно работно място за него, нито пари за възнаграждението му.

В ремонтирането на стадион "Черноморец" бяха инвестирани над 800 хиляди лева по линия на УЕФА, за да стане спортното съоръжение база на отборите, участници в еврошампионата за юноши. Заради всеобщото нехайство обаче огромните инвестиции са напът да отидат в канала.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).