Ексклузивно: Еролин Кючуков ще води Черноморец във "В" група

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:57 / 17.07.2015
3169
Еролин Кючуков е новият старши треньор на Черноморец, научи ексклузивно Burgas24.bg Той ще води отбора във В група, а в състава му ще влизат предимно юноши. Вчера той е извел "акулите" за първа тренировка, като преди заниманието им е изнесъл дълга футболна лекция.

В последните месеци името на Еролин Кючуков стана изключително популярно като едно от предложенията за изпълнителен директор на клуба. След проведеното общо събрание обаче Пламен Киряков запази властта и остана прокурист на Черноморец. 

Същевременно няколко специалисти отказаха да поемат тима в трудния момент и "акулите" бяха изправени пред угрозата въобще да не стартират участието си във "В" група. Единственият, който откликна на предложението е бившият вратар, който заяви пред Burgas24.bg, че няма какво да губи.

"Започваме, пък ще видим какво ще стане. Това е едно голямо предизвикателство за мен, надявам се, че ще оправдая доверието. На този етап нямаме какво да губим", заяви новият треньор на Черноморец.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).