Комисията за Черноморец спира дейността си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:08 / 21.07.2015
1768
Общинският съвет отказа да удължи мандата на комисията, ангажирана със спасението на стадион "Черноморец", предаде репортер на Burgas24.bg. По този начин местният парламент буквално върза ръцете на хората, които месеци наред търсеха решения на заплетения казус.

Докладната записка бе внесена от председателя на комисията Евгений Мосинов, като преди това всички членове единодушно заявиха, че могат да направят още в битката за стадион "Черноморец". Те се обединиха около мнението, че трябва да се бръкне надълбоко и да се поиска пълен достъп до документацията на акционерното дружество. Членовете на комисията се надяваха да получат повече правомощия, за за да могат да се водят преговори с кредитори на дружеството.

"Решенията по тази докладна са приети единодушно от комисията. Попаднахме в неприятна ситуация между Денис Ершов и Митко Събев. Симпатичните им адвокати ни обясняваха как Ершов ще ни прехвърли акциите, които той обаче не притежава. По тази тема сме на едно мнение сме с кмета Димитър Николов, че комисията в този си вид трябва да работи", каза днес Евгений Мосинов.

Предложението обаче не беше прието и възелът около кризата в Черноморец се заплете още повече.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).