Божо Акулата пристана на Созопол

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:27 / 24.07.2015
3551
Култовият фен на закъсалия Черноморец, познат във футболните среди като Божо Акулата измени на първата си любов и официално се врече на друг клуб. Вчера той публично афишира, че от новия сезон ще подкрепя тима на Созопол и гордо обяви, че ще "отразява всеки мач". 

До този момент "отразяването" му се изразява предимно в нагло препечатване на материали от бургаските медии, но очевидно запалянкото е набрал самочувствие и от известно време се опитва да се кани за пресаташе на "вампирите", научи Burgas24.bg.

В последната година Божо Акулата се явяваше нещо като "последният мохикан" за Черноморец. След като отборът се срина до дъното на футбола и остана без шепата си фенове, колоритният запалянко стана все и вся на "Лазур". Дълго време той определяше трансферната политика, той се грижеше за връзките с медиите, той решаваше какво ще се пише или не за тима.

Очевидно обаче невижданата криза в Черноморец обезкуражи и непримиримия си фен, който реши да прехвърли любовта си към друг отбор. Нищо чудно, предвид новите си пристрастия, Божо Акулата да стане Божо Вампира.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).