Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нефтохимик обърна Локо (Мездра) с 2:1 и тръгна с победа
Автор: Екип Burgas24.bg 22:01 / 25.07.2015Коментари (6)4425
Нефтохимик стартира новия сезон в Б група с победа. Футболистите на Радостин Кишишев обърнаха с 2:1 тима на Локомотив (Мездра) в динамичен мач от 1-ия кръг на първенството, който се изигра пред около 1000 зрители на стадион "Лазур".

Бургазлии започнаха по-активно и изпуснаха няколко добри ситуации в първите минути. Противно на логиката гостите откриха в 37-ата минута с гол на Петър Димитров. Бившият играч на "шейховете", известен сред феновете като "кошмарът на Черноморец" изпрати топката под гредата след бърза атака. Четири минути по-късно футболистът можеше да покачи, но ударът му срещна гредата.

Нефтохимик изравни в 3-ата минута от даденото продължение на първата част. Димитър Георгиев получи извеждащ пас и не сгреши.

Второто полувреме отново започна силно за домакините. В 47-ата минута "шейховете" нацелиха греда. В 67-ата минута отново Димитър Георгиев се превърна в герой за своите, като оформи крайното 2:1, засичайки центриране отляво.

Така Нефтохимик прибави важни първи точки в актива си. В следващия кръг тимът гостува на Добруджа.

Още по темата: общо новини по темата: 4
29.07.2015
25.07.2015
24.07.2015
23.07.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Иначе мача беше интерес, доживях да видя Нефтохимик отново с победа на храма. Мачът мина под тоталната доминация на Нафтата, най-вече през второто полувреме когато Господинов мисля, че само веднъж докосна топката. Владеехме повече топката, правихме повече подавания и следователно атаки. Имахме и греда. Обаче на момчетата явно им липсва малко смелост. Страх ги е да бият от далече, когато имат такава възможност, веднага търсят подаването, което водеше в случая до грешка при нас, резултата можеше да е от рода на 4:1 или 5:1, отделно че и имаха много слаби удари, на които трябва да се поработи. Общо взето иначе, отбора игра достойно и има потенциал, но все още има на какво да се поработи за да се вдигне нивото ни.
на 26.07.2015 г.
-1
 
 
5 лева за билет е безумна цена. Ок, разбирам, че са уговорили неизгоден наем само и само за да са на стадиона, но ако искат да върнат и хората там им трябва един поне приличен вход. 2 лева е ок, три - е малко високо, но става. 5 лева е цена, която само най-големите фенове и агитката ще платят.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: