"Бъдеще за Черноморец" призова Събев да последва примера на Батков, Томов и Коко Динев

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:48 / 28.07.2015
2352
Сдружение "Бъдеще за Черноморец" призова Митко Събев да последва примера на Тодор Батков, Александър Томов, Константин Динев и всички футболни босове, които се оттеглиха от управлението на своите клубове, предаде репортер на Burgas24.bg

Представителите на инициативния комитет дадоха скандална пресконференция, в която открито заявиха, че единствената цел на бизнесмена в била планирано източване финансовото състояние на АД-то и придобиване собствеността на терените на стадион "Черноморец" в размер на 140 дка апетитна "Златна Земя".

"Г-н Събев, вие останахте "последният мохикан" от големите величия в българския футбол, но и в тези величия надделя честта и морала. Тодор Батков, Александър Томов, Николай Гигов, Коко Динев - всички дали не по-малко за отборите, на които бяха собственици. Нито един от тях не натрупа актив от два стадиона за себе си или фирми, свързани с тях. Г-н Събев, дойде време разделно. Сдружение "Бъдеще за Черноморец" не вижда никакво бъдеще от вашето управление, което успяхте да съхраните и запазите след последното Общо събрание, по начин който буди съмнение. Ние категорично се разграничаваме и не желаем да работим с Вас, Вашите лакеи, протежета и клакьори. Долу ръцете от футболния клуб и от стадион "Черноморец", призоваха от СНЦ "Бъдеще за Черноморец чрез отворено писмо до председателя на Съвета на директорите.

Тома Томов изрази готовност да създаде нов "чист и свят" Черноморец, който да започне от най-ниските нива на футбола.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).