Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
"Акулите" ще играят контрола с „Несебър” този петък
Автор: Екип Burgas24.bg 13:26 / 01.09.2008Коментари (0)607
© Impact Press Group
Дуду се оплаква от травма след мача с Черно море
Въпреки победата над „Черно море" Варна с 1:0, футболистите на „Черноморец Бургас" тренират без почивен ден. Тази сутрин те направиха възстановителна тренировка на стадиона в квартал „Акациите". До края на седмицата са планирани по една тренировка всеки ден, в петък ще има контролна среща, а събота и неделя ще бъдат почивни за играчите.

Трима от футболистите имат оплаквания след срещата с „моряците". Това са защитникът Мартин Ковачев, който бе заменен принудително още в началото на двубоя. Той има леко разтежение, но дългата пауза в шампионата ще му помогне да се възстанови до следващи тежък сблъсък с „Локомотив" София в Бургас.

Марсио е с белег от противникови бутони в гръдния кош и в бедрото, но няма да има проблеми да играе в контролата в края на седмицата. Другият футболист с оплаквания е Дуду, който бе най-фаулираният играч на „акулите" в мача. Той има натъртвания и следи от бутони, но травмите му няма да попречат на нормалните му тренировки.

Днес спортно-техническите щабове на „Черноморец Бургас" и „Несебър" се договориха техните отбори да изиграят контролна среща в петък на стадион „Лазур" от 19.00 часа.

Утре - вторник е двубоят между дублиращите отбори на „Черноморец Бургас" и „Черно море". Той е предвиден да се играе в Акациите, но ако тестовете на „Лазур" приключат до утре, в по-ранните часове на деня, то има вероятност мачът да се играе и на новото тревно покритие. Началният час на срещата е 17.00.

Стана ясно още, че на разположение на треньора на дубльорите Тошко Киселичков ще бъдат десет футболисти от представителния отбор, които не са взели участие в мача на мъжете в неделя. За пореден път в игра ще влезе и последният новопривлечен футболист в „Черноморец Бургас" - Кот Дивоарецът Бамба, който чака издаване на работна виза.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: