Пропадна контролата на Нафтекс със Сливен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:56 / 02.09.2008
951
Пропадна предвидената за четвъртък контролна среща на Нафтекс със Сливен. Мачът няма да се състои заради многото футболисти в лагера на „зелените", които се оплакват контузии след победата над Любимец.

С травми след двубоя в събота са капитанът Пламен Крумов, Светлин Симеонов, Велин Дамянов и Стефан Тошков, както и полузащитникът Шенер Ремзи, които не взе участие в срещата. Леки контузии имат и двамата вратари Янко Георгиев и Мирослав Радев. По всяка вероятност те ще са готови за гостуването на Марица (Пловдив), до което остават повече от 10 дни.

Все още се възстановяват след операции Мартин Теменлиев, Пламен Димитров и Диян Молдованов. Контузия продължава да лекува и защитникът Георги Терзиев. Халфът Антон Огнянов пък е на лагер с младежкия национален отбор преди евроквалификациите с Ирландия и Черна гора.

Предвиденият за четвъртък мач на стадион „Хаджи Димитър" трябваше да бъде неофициален дебют на новото треньорско ръководство на Нафтекс, начело с Алекси Желязков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).