Партризан иска вратар на "Акулите"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:08 / 07.09.2008
619
Сръбският гранд Партизан иска да привлече в редиците си вратарят на Черноморец Иван Чворович. „Гробарите" се опитват да си върнат 23-годишния техен юноша. "Гробарите" са предложили сумата от 100 000 лева плюс процент при следващ трансфер.

В момента сърбинът е твърда резерва в отбора на "акулите", заради проблеми с неспазване на режима и разногласия с треньорското ръководство. Чворович не е доволен от статута си на резерва и търси приемливи предложения за да напусне отбора.

Треньорът на вратарите Любо Шейтанов, обаче, желае да има на разположение двама равностойни играчи на този пост. Така при евентуална контузия или спад във формата на единия, другият да може да се включи веднага в титулярния състав.

През лятото другия страж на „акулите" Владо Стоянов бе пред трансфер в украйнският Динамо (Киев), но сделката пропадна в последния момент.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).