Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нефтохимик допусна обрат от дубъла на Лудогорец на "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 21:22 / 13.09.2015Коментари (1)1607
Дубълът на Лудогорец обърна Нефтохимик с 2:1 в мач от 7-ия кръг на Б група, който се игра на стадион "Лазур". Бургазлии поведоха още в 4-ата минута, но допуснаха два гола след почивката и пропуснаха възможността да вземат поне точка от срещата.

"Шейховете" започнаха вихрено и откриха едва 4 минути след първия съдийски сигнал. След центриране от корнер Стефан Неделчев се оказа най-съобразителен в наказателното поле на Лудогорец и довкара избитата от Георги Аргилашки топка. В 31-ата минута младият талант можеше да удвои преднината на домакините, след като проби през центъра, откъсна се сам срещу стража на разградчани, но стреля право в тялото му.

Второто полувреме бе доста по-отворено и предложи много интересни моменти на зрителите. В 54-ата минута Борислав Борисов нахлу мощно в наказателното поле на гостите, центрира, но Неделчев бе изпреварен от защитник на гостите. В 58-ата минута нападателят падна в пеналта на Лудогорец, но главният съдия Александър Костадинов подмина безмълвно. В 60-ата минута Любчо Любенов със задна ножица се опита да удвои преднината на отбора си, но Аргилашки боксира.

Осем минути по-късно Десислав Александров изравни резултата. В 77-ата минута грешка на вратаря Петър Денчев доведе до пълен обрат. Стражът на домакините вместо да изнесе топката към центъра на терена, я подари на Ерик Почански, който не се поколеба да изведе своя отбор напред.

Футболистите на Атанас Атанасов продължиха да търсят гола допоследно. Любчо Любенов бе на косъм да изравни в 80-ата минута, но ударът му с глава мина на сантиметри от гредата. Така Нефтохимик остава на 13-о място с актив от 6 точки. В следващия кръг отборът гостува на Литекс.

Нефтохимик: Петър Денчев, Тодор Гочев, Станислав Жеков, Тихомир Трифонов, Станимир Андонов, Вълчан Чанев(66 Иван Цачев), Симеон Мечев, Станислав Дрянов(46 Симеон Баев), Борислав Борисов, ЛюбомирЛюбенов, Стефан Неделчев(73 Ивелин Василев)

Лудогорец II: Георги Аргилашки, Христо Попадийн, Тейнур Марем, Венцислав Керчев, Браян Ангуло, Олег Димитров, Ерик Почански, Янаки Смирнов, Десислав Александров(73 Борис Карамфилов), Цветелин Чунчуков







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 13.09.2015 г.
+1
 
 
5 лева за предпоследния във "Б" ? Е , поне имаме 40 спонсора, така че няма да ги е яд от ръководството като виждат празния стадион.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: