Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Нефтохимик ще подкрепи инициативата Galleria Run
Автор: Екип Burgas24.bg 18:02 / 06.10.2015Коментари (1)1249
© Neftochimic
Първият по рода си градски маратон в Бургас Galleria Run, ще се проведе със съдействието на ФК "Нефтохимик". Спортната инициатива е част от програмата "Бургас - европейски град на спорта" и цели да събере на едно място всички привърженици на активния и здравословен начин на живот. В организацията по провеждането ще се включат футболисти от Детско-юношеската школа на клуба, заедно с техните треньори. До момента записалите се за участие в маратона са над 800 души. Организатори на Galleria Run са Община Бургас и Mall Galleria.

По този повод днес се проведе пресконференция, в която взеха участие Румяна Владимирова - мол-мениджър на търговския център, зам.-кметът на Бургас Йорданка Ананиева, административният директор на "Нефтохимик" Николай Тодоров, капитанът на отбора Станислав Жеков и Иво Маринов - регионален мениджър на "Nike".

"Изключително съм радостен че ФК "Нефтохимик" участва в това събитие. Ние подкрепяме всякакви инициативи, свързани със спорта. Благодаря на Mall Galleria за добрата ни съвместна работа. Това начинание е насочено към младежта, затова се радвам, че можем да помогнем." - сподели административния директор на "Нефтохимик" Николай Тодоров. 

Той обяви, че победителят в маратона ще получи от "Нефтохимик" ВИП карта за домакинските мачове.

"За мен е важно да дам стимул на младите хора да спортуват, защото спортът дава здраве и дисциплина. Като представител на "Нефтохимик", за мен е чест да участвам в това мероприятие. Надявам се да стане традиционно и да има все повече участници." - каза капитанът на отбора на "Нефтохимик" Станислав Жеков.

Събитието ще се проведе на 10 октомври (събота), като участниците в категория 18 + ще тръгнат в 11:00 часа от Морското казино, а официален старт на състезателите ще даде кметът на Община Бургас Димитър Николов. Стартът на състезателите в категория 15 -17 г. ще бъде даден в 10:30 ч., от Станислава Бойчева - Световен шампион по карате киокошинкай. Финалът ще бъде пред Mall Galleria, а церемонията по награждаване на победителите във всяка дисциплина и възрастова група ще се състои на ниво 1 в мола в 13:00 ч.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: