Нефтохимик излиза срещу Поморие в събота

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:35 / 15.10.2015
878
Шейховете" ще гостуват на първенеца във временното класиране - Поморие, на 17 октомври (събота), от 16:00 часа. Дербито е от 11 кръг на "Б" група. До момента Нефтохимик е на 11 място, с актив от 11 точки, а Поморие е с актив от 25 точки. В отбора на "шейховете" няма контузени, но в състава със сигурност няма да се включи Симеон Мечев, който е с 5 натрупани жълти картона.

Работим усилено преди този мач. Поморие е лидер в класирането и е отбор, който се представя най-добре в "Б" група. Но пък ние сме мотивирани да излезем от тази негативна серия и ще се борим за победа"- коментира старши-треньорът на "Нефтохимик" Диян Петков.

Вече са ясни и съдийските назначения за дербито. Главен съдия ще бъде Вихрен Манев, асистент-съдии - Георги Георгиев и Петър Джугански и 4-ти Валентин Железов.

Ръководството на клуба призовава всички фенове да подкрепят отбора. Нека да докажем, че един клуб с история и традиции може да събере повече фенове по трибуните дори от отбора домакин! Да направим стадион Поморие зелен!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).