Диди Пелето: Горд съм от наказанието, което ми спретнаха кърлежите от БФС

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:06 / 10.11.2015
1344
Дори се чувствам горд, че банда кърлежи от комисия в БФС са ми спретнали подобаващо наказание. Това написа на личната си страница във фейсбук треньорът на Нефтохимик Диян Петков. Той беше наказан за три мача от Дисциплинарната комисия на БФС. Освен това той ще трябва да плати глоба в размер на 500 лева.

Специалистът бе изгонен от треньорската скамейка по време на мача с Оборище (Панагюрище), докато даваше наставления на собствените си играчи.

Ето какво гласи решението на ДК на БФС:

За нанасяне на обиди, на основание чл. 34, ал.1, т.2 ДК наказва Деян Петков - ст.треньон на ПФК "Нефтохимик" Бургас с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и глоба в размер на 500 лева.

"Дори се чувствам горд, че банда кърлежи от комисия в БФС са ми спретнали подобаващо наказание, но още по-горд съм, че е заради пасквил, написан от едно подобие на мъж, което е съдия заради баща си, известен най-вече с това, че отсъди засада след изпълнен тъч", написа Диян Петков.

Наказание отнесе и капитанът на Нефтохимик Станислав Жеков. Тачо ще пропусне една среща на своите и ще плати глоба в размер на 75 лева.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).