Изпълкомът отложи решението си за Литекс, търсят вратичка да оставят клуба в елита

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:40 / 23.12.2015
1552
Изпълкомът на БФС, който се събра на свое заседание днес, отложи решението по казуса с изхвърлянето на "Литекс" от "А" група заради прекратения мач с "Левски".

Според членове на висшия орган на футболната ни централа, времето да се вземело отговорно решение в името на българския футбол, било твърде кратко.

Преди това Апелативната комисия разгледа жалбата на ловешкия клуб и потвърди решението на Дисциплинарната комисия по случая.

"Можехме да вземем решение, което да е брутално за българския футбол. Такова решение се взима много тежко", коментира на излизане от сградата на БФС един от членовете на Изпълкома Петър Величков.

"Търсим начин да оставим Литекс в А група", сподели друг от членовете на Изпълкома -Данчо Лечков.

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев напусна Изпълкома безмълвен два часа след началото на заседанието.

Трима от 15-е члена на Изпълкома на Българския футболен съюз пропуснаха днешното заседание - босът на шампиона "Лудогорец" Кирил Домусчиев, шефът на "Славия" Венци Стефанов и бившият благодетел на "Локомотив" София Николай Гигов. Стефанов обаче бе дал пълномощно на Емил Костадинов, а Гигов - на Наско Сираков.

Очакваното с голям интерес заседание на футболната ни централа се проведе в спокойна обстановка, но и с полицейско присъствие около сградата на БФС в София.

Източник: в. „Труд”



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).