Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черноморец стартира контролите срещу Созопол
Автор: Екип Burgas24.bg 14:01 / 19.01.2016Коментари (0)894
© Facebook
Отборът на ПСФК Черноморец Бургас ще изиграе своята първа контролна среща от зимната подготовка. Съперник на "акулите" е втородивизионният тим на ФК Созопол. Спарингът е предвиден да се проведе в сряда /20-и януари/, от 11:00 часа на градския стадион в Поморие, обявиха от клуба.

Както вече ви информирахме възпитаниците на треньора Еролин Кючуков се подготвят в домашни условия. Те тренират предимно във фитнеса на стадион "Лазур", на спортния комплекс "Каменица Арена" и в морската градина.

Наставникът обаче не ги жали, след като футболистите са подложени на сериозни тестове за издръжливост. Младите таланти бягат по 3 километра на пясъка, а с всеки изминал ден старши -треньорът на "акулите" увеличава с по още 3, за да достигнат до 12 километра на ден, а след това ги намаля с по 3.

Пролетният полусезон на Югоизточната "В" група ще стартира на 20-и февруари /събота/ с гостуване на ФК Димитровград 1947. На "акулите" ми предстоят още 4 контролни срещи до края на подготвителния период, в които новите футболисти трябва бързо да се адаптират, както и привлечените от старшата възраст. 

Пет основни футболисти напуснаха тима. Вътрешният полузащитник на "акулите" Николай Дамянов премина в редиците на ОФК Несебър. Освен младият полузащитник и Даниел Костов напусна клуба. Атакуващият футболист, който направи силен първи полусезон премина в градския съперник Нефтохимик. 

Египтянинът Абдул Азис Ипранем - Зизу е другият футболист, който няма да бъде част от състава на "акулите" през пролетния дял от първенството на Югоизточната "В" група. Офанзивният полузащитник ще продължи кариерата си в клуб от Германия. 

Опитният полузащитник Майкъл Тевия и централният защитник Стоян Калпаклиев също не са част от отбора, като бранителят премина в редиците на столичния Витоша /Бистрица/.

Младшата възраст на "акулите" също изгуби своя капитан. Талантливият нападател Николай Дросев /набор 1999/ премина в редиците на старозагорския Берое.

Ръководството на клуба им благодари за помощта, с която допринесоха за развитието на ПСФК Черноморец и им желае успешна кариера.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: