Мишел донесе трудни три точки за Черноморец Бургас срещу Беласица

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:51 / 04.10.2008
946
Мишел Платини вкара единственото попадение за измъчената победа с 0:1 на Черноморец Бургас срещу Беласица в Петрич. Бургазлии започнаха трудно срещата, като през първото полувреме не създадоха никакво реално голово положение. "Акулите" дори можеше да са догонващи в резултата, след като Сертич стреля опасно в 30-ата минута, но Иван Чворович, който дебютира като титуляр този кръг, се намеси добре и спаси.

Преди това Виля и Бето също имаха възможности да открият домакините, но ударите им също бяха спасени от Чворович. За "акулите" единствен опит за нещо позитивно в офанзивен план направи Ванчо Траянов, но неговият удар бе слаб и вратаря на домакините нямаше проблеми да улови топката.

През втората част футболистите на Димитър Димитров - Херо се разиграха и още в 50-ата минута Мишел Платини вкара. Той получи добро извеждащо подаване от Марсио Нуньо и без проблеми преодоля вратаря на Беласица. Въпреки гола пред Чворович пак беше напечено. В 60-ата минута асистиралия за гола Марсио успя да спаси тима си, като изби топката от голлинията след меле. Футболистите на Черноморец Бургас имаха още няколко възможности да увеличат преднината си, но не бяха точни пред гола.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).