Цонко Цонев: Футболът ни е като калкана – на изчезване

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:01 / 05.02.2016
1465
"Целият ни футбол е като калкана - стои на дъното. А напоследък започва да изчезва. Точно като калкана." Това заяви бившият кмет на Каварна Цонко Цонев в интервю за "7 дни спорт".

"Отговорността е изцяло на БФС, само Боби Михайлов може да го спаси, няма кой друг да удари по масата. Не искам да го нападам отново. Каквото имах да кажа за Борислав Михайлов, го казах още преди 5 години. Той сам каза, че кара последен мандат. Нека се замисли иска ли да остане в историята като ликвидаторът на българския футбол", добави Кметъла, како стана известен още той.

"Нито имаме национален отбор, нито имаме клубно първенство, нито вече ни радват някакви играчи в големи чуждестранни отбори. Аз лично отдавна спрях да гледам "А" група. Знаете ли защо? Ами мачовете ми са ясни. Цяло чудо е някой резултат да изненада. Ако нещо се обърка случайно следва намеса на съдията. Ако реферът не успее, идва ред на определен футболист. Тези работи се виждат от хората. Аз лично отдавна се опарих", каза още Цонко Цонев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).