Нефтохимик отива на финал на Pomorie cup след като победи Спартак (Плевен)

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:20 / 11.02.2016
1847
Нефтохимик зае първо място в своята група на турнира Pomorie cup и се класира на финал, след като победи Спартак (Плевен) с 3:1.

Първата част на мача премина при равностойна игра. Плевенчани откриха резултата в 20-та минута, но 10 минути по-късно за "шейховете" се разписа Стефан Неделчев, след центриране от фаул на Цветан Филипов.

През второто полувреме Нефтохимик взе превес на терена. Момчетата на Диян Петков поведоха в резултата в 70-та минута, след перфектно изпълнена дузпа от Теодор Стефанов. Единадесетметровият наказателен удар в полза на "шейховете" бе отсъден заради игра с ръка в наказателното поле на играч на Спартак. Четири минути преди края на срещата Владислав Мисяк оформи победното 3:1.

На финала "шейховете" ще се срещнат с победителя от втората група на турнира, в събота /13.02/, от 15:00 часа. За място на финала в момента спорят отборите на Несебър и Созопол.

Състав на Нефтохимик: Димитър Илиев, Слави Шопов, Стоян Кижев, Симеон Иванов, Тодор Гочев, Теодор Стефанов, Иван Цачев, Живко Хаджиев, Цветан Филипов, Ерай Карадайъ, Стефан Неделчев

Резервен състав: Петър Денчев, Мирослав Коев, Станислав Дрянов, Станимир Андонов, Даниел Гаджев, Владислав Мисяк, Ростислав Петров, Даниел Костов, Мартин Иванов, Борислав Борисов, Валентин Иванов



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).