Поне 5 отбора готови да кандидатстват за нови членове на Висшата лига

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
07:52 / 23.02.2016
1235
"Уайлд кард"-ът, който БФС ще отпусне за нови членове на Висшата лига, е желан от доста родни клубове, които по една или друга причина са в долните дивизии. 

Апетити към бързо завръщане в елита имат Етър и Нефтохимик. Двата клуба нямат никакви дългове, а освен това притежават хубави стадиони. Няма спор, че търновци са изключително значим за българския футбол клуб - и откъм фенове, и откъм история, и откъм национали. 

Иначе дори и по-нови тимове като Созопол също заявиха, че са готови да кандидатстват за "уайлд кард". Те дори призоваха всеки един клуб да снима собствената си база и да качи фотосите в официалния си сайт. Никой обаче до момента не е прегърнал тяхната идея. 

Доста сложно е положението с Локо (Сф). В момента отборът се състезава в четвърта дивизия. Реално това е ново дружество, тъй като старото бе убито от Касев и Льосков. Феновете обаче вече припознаха тима на Тони Велков за наследник и подкрепят футболистите по терените около София. Друг е въпросът, че настоящите спонсори, нямат възможност да издържат клуб от "А" група.


Източник: в. "Меридиан Мач"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).