Най-малките "шейхове“ с две победи от турнир в София

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:53 / 09.04.2016
1284
Децата на Нефтохимик набор 2007/8 г. извоюваха разгромни победи в първите си две срещи от турнира, организиран от БФС, който стартира днес в София.

В първия си мач малките "шейхове" се наложиха над "Лъвчета" с 6:1. Голмайстори станаха Георги Апостолов, Денис Токмак, Александър Валеков, Георги Божилов, Павел Тачев и Никола Владов. Във втората среща, с отбора на Миньор /Перник/, бургаските таланти победиха с 6:3.

С по две попадения се разписаха Георги Апостолов и Денис Токмак, а Светослав Стоянов и Павел Тачев отбелязаха по един гол. Момчетата на треньора Иван Дончев показаха много качества и мотивация и заслужено си извоюваха победите.

Утре те ще изиграят поредните си две срещи от груповата фаза. В 12:00 часа ще се изправят срещу ДИТ /София/, а в 15:00 часа срещу Национал.

Нефтохимик е единственият отбор от бургаска област, който участва в този турнир, а поканата от Българския футболен съюз е високо признание за работата на клуба при подготовката на децата, които правят първите си стъпки в този спорт.

Пожелаваме им да докажат, че са достойни съперници и да се върнат в Бургас като победители!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).