Целият треньорски щаб на "акулите" недоволен от съдийските отсъждания

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:18 / 21.10.2008
1187
Главният съдия Станислав Тодоров изгони съвършено тенденциозно от скамейката на "Черноморец Бургас" старши треньора Димитър Димитров, заявиха неговите помощници Диян Петков и Иван Цветанов. Петков каза още, че в момента на отстраняването на Димитров, треньорът е седял на пейката и с нищо не е провокирал това решение на главния съдия Станислав Тодоров. Освен това според халфа, реферът е спестил наказателни картони, както и дузпа на гостите, но в крайна сметка явно някои отбори се толерират за сметка на други - завърши той.

Нещо повече след мача помощникът на Тодоров Пламен Хаджийски, също заяви пред камерите на Ринг ТВ, че треньорът в момента на изгонването по никакъв начин не е провокирал и репликирал главния арбитър. Самият Димитър Димитров, както и неговите помощници не намират никакъв аргумент за поведението на Тодоров но не изключват факта, че това се прави с цел да се облагодетелстват едни отбори за сметка на други.

Ден след мача Димитър Димитров призна, че през второто полувреме Станислав Тодоров е показал еднакъв критерий при отсъжданията на спорните ситуации. Претенциите на треньора са свързани с няколко несанкционирани нарушения към отбора на гостите през първото полувреме, при едно от които можеше да се отсъди 11 метров наказателен удар в полза на домакините за умишлена игра с ръка в пеналта на Сливен.

Днес сутринта футболистите на „Черноморец Бургас" направиха възстановителна тренировка. С леки травми от мача са Цветомир Цонков, който има пресечен мускул на левия прасец и Стефан Трайков, който е с леки болки в бедрото. И двамата обаче ще се възстановят до мача с ЦСКА.

Програмата на „Акулите" до мача с „армейците" включва едноразови тренировки на стадион „Лазур". Отборът ще замине в петък сутринта за столицата и ще тренира следобед на комплекса в „Царско село".

 



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).