Бизнесът подава ръка на Нефтохимик с благословията на община Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:23 / 19.04.2016
1134
Проектът Нефтохимик обедини политическите сили в Бургас и те дадоха благословията си общината да стане мажоритарен собственик на клуба. Това съобщи в интервю за Burgas24.bg административният директор на "шейховете" Николай Тодоров секунди след приключилата среща.

Както ние първи съобщихме, до това решение се стигна, за да има градът един силен отбор, подкрепен от бизнеса, който да играе в най-високото ниво на футбола.

Първите разговори се проведоха точно преди седмица, а днес бяха изпипани подробностите по процедурата. До дни целта в общинската администрация ще бъде входирана докладна, за да може решението да бъде гласувано от местния парламент.

Сегашният собственик Павел Бошнаков ще прехвърли безвъзмездно 51% от акциите на Нефтохимик на община Бургас, която става гарант пред новите спонсори. Такива вече са намерени лично от кмета Димитър Николов, научи Burgas24.bg.




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).