Диян Петков: Съдийството в Созопол беше тенденциозно

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:54 / 24.04.2016
865
Регионалното дерби между Созопол и Нефтохимик завърши при равен резултат 1:1. Срещата от XXV кръг на първенството се проведе на Арена Созопол.

"За мен имаше една тройка, която развали всичко. Съдийството беше тенденциозно, но това не ни се случва за първи път. Доволен съм от момчетата, можехме да спечелим, имахме добри положения за гол", заяви настъвникът на Нефтохимик Диян Петков.

"Стана добра битка на терена, приличен мач за Б група. Не беше блестящо представяне, но създадохме добри атаки и вкарахме хубав гол. Но не трябва така да се свири, ако тези млади съдии искат да се развиват. Всеки път, във всеки мач на вън, се случва това. Не случайно много колеги са разочаровани от това, което става в Б група. Ясно е, че правят грешки, както и ние правим, но поне да свирят честно. Не случайно нашата публика се изнерви", допълни още Петков.

"Хубавото е, че в последните два мача създаваме доста положения, но лошото е, че не можем да отбележим", завърши треньорът на "шейховете".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).