Божинов пак изригна: В Сърбия ме уважават, а българите ми завиждат

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:45 / 01.05.2016
1715
Нападателят на Партизан Белград Валери Божинов за пореден път направи доста скандално изказване срещу сънародниците си. Въпреки че често е критикуван и в западната ни съседка, 30-годишният футболист смята, че сърбите се отнасят към него много по-добре отколкото българите.

"Тук гледат на мен като футболист на Партизан, а не се пишат глупости като в България. В България се пише само лошо за мен. Въпреки това, не мога да променя манталитета на българите. Ако можех, щях да го направя. Българите ми завиждат", заяви Божинов пред Informer.

Той повдигна и завесата на личния си живот, като сподели, че е в много добри отношения с бившите си половинки - певицата Алисия и моделът Николета Лозанова.

"Не се имам за прелъстител. Разбирам се чудесно с бившите ми съпруги. И на двете им казах, че трябва да поддържаме добри отношения заради децата. Всичко останало е в миналото и гледам напред. Синът ми Валерко тренира футбол и се надявам да ме надмине. И той е нападател. Само на 8 години е, но гледа Шампионската лига, Лига Европа, английското и испанското първенство. Не съм от типа амбициозни бащи, които притискат децата си. Той са иска да се занимава с футбол. Аз мога само да го напътствам и да му помагам", обяснява Божинов.

"Всичко, което правя, е заради децата ми. Редовно им пращам пари. Когато те са добре, и аз съм добре. Тежко ми е, че сме разделени, но докато мога, ще играя футбол и всичко, което спечеля, ще е за тях", казва още Валери в интервюто.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).