Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Катастрофа! Божо Акулата напуска обиден Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 11:31 / 05.05.2016Коментари (2)3054
© Burgas24.bg
Пред страхотна дилема е изправен в последно време емблематичният фен на Черноморец Божо Акулата, убеди се репортер на Burgas24.bg.

От една страна в сърцето на футболния привърженик като котва е легнал тимът на Черноморец. Кой от двата реално съществуващи в момента - не става ясно. От друга страна обаче Акулата се чувства изтощен да хвърля емоции и усилия, да отразява мачове, да реди селекция, да търси спонсори... с две думи - да носи целия свят на плещите си. Това обясни самият той на личната си страница във фейсбук. Така преданият и напълно безкористен до вчера запалянко, днес търси как и на кого да изтъргува любовта си.

"През новия сезон си търся отбор, предпочитам да е Созопол", гръмко написа Акулата в социалните мрежи. Симпатиите му към "вампирите" съвсем не са от вчера. Той пристана на созополския тим още миналото лято, но така и не можа да се вреди като пресаташе на клуба, каквото беше най-голямото му желание. След като Божо афишира новите си амбиции, десетки фенове на Черноморец веднага го грабнаха.

"Много бързо се отказваш... това не е любов към отбора, явно са празни приказки". "Я стига се взема на сериозно. Като не те кефи, си хващай пътя. Много важен стана. Като не снимаш ти, друг ще го прави. Имало е снимки и видеа и преди теб, ще има и след теб", настръхнаха привържениците на Черноморец.

"Коя емблема ме храни и ми плаща сметките? До няколко часа ще съм се уговорил и от другия сезон ще отразявам друг клуб. Не мисля, че е коректно да продължавам и играчите и тренерите да ми се смеят, че те били на заплата, а аз още не", не им остана длъжен Акулата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: