Диян Петков: Нефтохимик е моят роден клуб, но този път се провалих

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:16 / 09.05.2016
1302
Нефтохимик е моят роден клуб, но този път не успях! Дано напускането ми помогне на отбора да се съвземе! Това заяви ексклузивно Burgas24.bg вече бившият наставник на Нефтохимик Диян Петков.

Той поясни, че не е обиден на никого, но недоумява защо футболистите са отказвали да играят.

"Тръгвам си, за да провокирам футболистите, да ги накарам да разберат, че не може да продължават повече така. Надявам се в останалите три мача обстановката в тима да се подобри и Нефтохимик да вземе поне 6 точки. Ако вината е била в мен, искам да се извиня на феновете и на всички, които обичат отбора", коментира специалистът.

Той призна, че поведението на играчите е било меко казано изненадващо, но не допуска, че то е било насочено към него и че някой го е бойкотирал умишлено.

"Собствениците на клуба са коректни хора, благодаря им за доверието. Предполагам, че и аз съм допускал грешки, най-голямата, от които е, че подмладих отбора толкова много. Но имаше и чисто футболни пречки... Б група е джунгла! Все пак Нефтохимик е родният ми клуб, той е преди всичко! Димчо Ненов трябва да остане в отбора, твърде малко време остава до края на първенството, за да се търси нов треньор", каза още Диян Петков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).