Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Херо е черната овца
Автор: Екип Burgas24.bg 10:07 / 27.10.2008Коментари (0)423
Димитър Димитров - Херо е скандален човек. Треньорът на Черноморец е от хората, които винаги са в центъра на някаква разправия. Дори когато съвсем няма за какво да има разправия, той намира. Феновете или го харесват, или го ненавиждат. Много е емоционален, не се владее и лесно избухва. Каквото му е на душата, това е и на устата. Дори да не прави нищо, може да бъде обвинен, защото е черната овца в българския футбол.

В последните 10 дни той отново се превърна в една от най-дискутираните личности. Големият скандал се разигра на мача Черноморец - Сливен (1:1). Срещата се очакваше с голям интерес, защото се срещаха два отбора, които играят сносен футбол и показват постоянство от началото на първенството. Освен това бяха без загуба. Интересно бе на терена, но и край него. В 35-ата мин реферът Станислав Тодоров изгони Херо. Обясни в доклада си, че треньорът е псувал. Помощникът му Пламен Хаджийски се разграничи и заяви, че Херо не е псувал. Дисциплинарната комисия обаче бе безкомпромисна и наказа треньора за 3 мача.

Основание бе гневното интервю, което Херо даде в ефира на "Гонг". Случайно или не, но трите мача, в които Димитров трябва да седне на трибуните, са срещу ЦСКА, Спартак и Левски. Първият вече мина. В него скандалите също не липсваха. Херо бе посрещнат на нож от феновете на Армията. Те не спряха да псуват и размахват неприлични жестове пред лицето на треньора. Този път обаче той сдържа нервите си, спокойно остана в ложата и дори даде обширно интервю, без да се притеснява, че в ефира май по-силно звучаха псувните на публиката, отколкото неговите думи.

Големият екшън обаче е свързан не с поведението на публиката, защото тя е неконтролируема и силно люби и мрази. Канал 3 обяви, че треньорът е влизал в съблекалнята по-малко от час преди началото на мача. Наредбата забранява това, тъй като треньорът изтърпява наказание. Димитров обясни, че е бил до тоалетната, но бесен натърти, че няма да се изненада, ако отново бъде наказан. Ясно е, че от БФС гледат под лупа поведението на Димитър Димитров. Делегатът Лъчезар Димитров обаче едва ли ще опише в доклада си нарушението.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: