Нефтохимик и Локо (ГО) със зрелищно равенство

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:15 / 14.05.2016
1094
Нефтохимик и Локомотив /Горна Оряховица/ си разделиха по точка, след като завършиха с резултат 2:2. Зрелищният двубой от 28-ми кръг на Б група бе съпътстван от много обрати.

Първото полувреме завърши при нулево равенство, като и двата отбора си размениха по няколко атаки. В 27-ма минута Теодор Стефанов имаше шанс да открие резултата за домакините. Той стреля към вратата на Локомотив, след като получи подаване от Иван Цачев, но вратарят на гостите изби в корнер.

Още в началото на втората част "шейховете" отново пропуснаха добра възможност. Теодор Стефанов центрира от корнер и при разбъркване в наказателното поле Владислав Мисяк стреля, но не успя да улучи очертанията на вратата.

Една минута по-късно пред Борислав Борисов също се откри възможност, след като получи добро подаване от Теодор Стефанов, но пропусна. В 54-та минута гостите откриха резултата, чрез Тихомир Кънев.

Няколко минути по-късно Илия Димитров от състава на домакините беше на крачка да изравни. Той стреля с глава след разбъркване в наказателното поле, но вратарят на гостите се намеси успешно.

В 75-та минута Нефтохимик изравни след точен удар на Цветан Филипов. В 82-ра минута Борислав Борисов удвои аванса на "шейховете". Той стреля от воле, след като получи центриране от Цветан Филипов.

Две минути преди края на редовното време гостите оформиха крайното 2:2. Точен за тях отново бе Тихомир Кънев.

Състав на Нефтохимик: Петър Денчев, Слави Шопов, Станислав Жеков, Тодор Гочев, Тихомир Трифонов, Живко Хаджиев, Иван Цачев, Владислав Мисяк, Илия Димитров, Цветан Филипов, Теодор Стефанов.

Резервен състав: Димитър Илиев, Мирослав Коев, Ростислав Петров, Симеон Иванов, Стефан Неделчев, Стоян Кижев, Борислав Борисов



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).