Основни играчи на Нафтекс под въпрос за Купата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:50 / 28.10.2008
913
Пламен Крумов, Малин Орачев и Светлин Симеонов не взеха участие в днешната тренировка на Нафтекс.

Тримата се оплакват от контузии след победата над Черноморец (Балчик) (3:0) през уикенда и участието им в предстоящия двубой с Несебър за Купата на България е под въпрос.

Капитанът на "зелените" Крумов все още не е напълно възстановен от травмата в глезена, която го мъчи от няколко седмици и поради тази причина бе заменен още на почивката на срещата с Черноморец (Балчик). Халфовете Орачев и Симеонов пък се оплакват от болки съответно в бедрото и ахилеса. На облекчен режим се подготвя нападателят Кирил Божанов, който претърпя операция от херния.

Защитниците Диян Молдованов и Георги Терзиев вече тренират на пълни обороти след възстановяването си от тежки контузии, заради които пропуснаха цялата лятна подготовка на тима.

Подобно е положението и на вратаря Мартин Теменлиев, както и на шампиона с юношите (старша възраст) на Нафтекс Пламен Димитров. Двамата вече са напълно готови за игра след претърпените през лятото операции.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).