Трима от Черноморец Бургас под въпрос за Спартак Варна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:09 / 28.10.2008
1445
Трима футболисти на Черноморец Бургас се оплакват от травми и може да пропуснат срещата на "акулите" със Спартак Варна в петък. Стефан Трайков е с най-сериозни проблеми, като почти сигурно отпада, тъй като контузията, която получи - пресичане на мускул - по време на мача със Сливен, все още не е отшумяла. С травми са още Мартин Ковачев и Марин Петров, които ще преминат физически тестове и ако не се почувстват достатъчно добре, ще отпаднат от групата на "акулите" още утре.

Марсио Нуньо и Николай Кръстев вече се чувстват по-добре и няма да имат проблеми да участват в срещата със Спартак. Футболистите на Черноморец Бургас тренират утре от 10 часа, след което ще бъде направена снимка за календара за 2009 година. След тренировката отборът заминава на режим в балнеохотелът в Поморие, а в петък сутринта ще направят тонизираща тренировка. Мачът със Спартак Варна е в петък от 19:00 часа и ще бъде предаван пряко по Ринг ТВ.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).