Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
Изтеглиха жребия за турнира "Купа на малките майстори“
Автор: Екип Burgas24.bg 19:27 / 30.05.2016Коментари (0)575
© Пресслужба Нефтохимик
Стана ясно разпределението в групите за Детския футболен турнир "Купа на малките майстори", организиран с подкрепата на ПФК Нефтохимик и Български футболен съюз. Жребият бе изтеглен днес, по време на техническа конференция, на която присъстваха представители на организаторите и на участващите отбори.

В група "А" попадат отборите на Звездичка, Черноморец, Свети Никола и Нефтохимик, а във втора група са Карнобат, Нефтохимик 2, Поморие и Бургас спорт.

Турнирът се организира по случай Деня на детето и ще се проведе в дните 31-ви май и 1-ви юни, под надслов "Спортът отваря малката врата към големия живот".

Малките футболисти вече получиха новата си екипировка за турнира и нови футболни топки. Те ще получат и още много отборни и индивидуални награди, осигурени от генералния спонсор на турнира. За публиката са предвидени игри и развлекателна програма с участието на танцови и мажоретни състави от Бургас.

Събитието ще протече в две фази - групова и финална. В груповата фаза, отборите разпределени в две групи, ще играят по схемата "всеки срещу всеки". Във финалната фаза класиралите се на второ място в двете групи ще спорят за второ и трето място в турнира, а победителите в групите ще играят финал за "Купата на малките майстори".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: