Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Бургас с два отбора в първия национален турнир по футбол за девойки
Автор: Екип Burgas24.bg 10:29 / 10.06.2016Коментари (0)1048
©
Първият национален турнир по футбол за девойки до 15 години ще се проведе тази събота в Пловдив. Турнирът е част от националната програма "Децата и футболът" и е организиран от АБФ (Асоциацията на българските футболисти) и Зоналния съвет на БФС-Пловдив.

Участие в надпреварата на градския стадион "Пловдив" ще вземат 8 тима от 6 града, като домакините и Бургас ще бъдат представени от по 2 състава.

Ще се играе на естестен маломерен терен в 2 полувремена по 15 минути, като отборите ще бъдат от по 9 девойки - 8 полеви състезателки и вратар.

Турнирът започва в 10.30 часа с двубоите "Берое" (Стара Загора) - "Пълдин" (Пловдив) и "Екомет 90" (Пловдив) - "Хасково", като победителите в тях ще се срещнат на полуфиналите.

Втората полуфинална двойка ще оформят победителите от сблъсъците "Света София" - "Бургас" и "Нефтохимик" (Бургас) - "Ботев" (Рудозем).

Големият финал за първото място е в събота от 15.20 часа, а веднага след него от 16 часа започва официална церемония по награждаване на победителите и призьорите.

За всички участници е осигурена пълна футболна екипировка и топки, както и спортни сакове за носителите на деветте индивидуални приза. Те ще бъдат връчени от заместник-кмета на Пловдив за младежта, спорта и социалната политика Георги Титюков, секретаря на Аматьорската футболна лига Александър Шатровски, генералния секретар на АБФ Георги Бойчев и футболните легенди Георги Георгиев-Гецата и Александър Александров-Кривия.

В церемонията по награждаване ще участват и трите най-добри футболистки у нас за сезона 2015/2016 г. - победителката в класацията Силвия Радойска (НСА-София) и нейните подгласнички Вероника Гоцева (Спортика-Благоевград) и Нина Георгиева (Берое-Стара Загора).






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: