Нефтохимик стартира с цял отбор нови, вижте кои са те

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:40 / 14.06.2016
1770
Днес стартира лятната подготовка на Нефтохимик. На стадион Лазур "шейховете" се събраха за първата си тренировка за сезона. Преди занятието се проведе пресконференция, в която взеха участие изпълнителният директор на клуба Пламен Михов, старши-треньорът Димчо Ненов, помощник-треньорите Тодор Киселичков и Ганчо Евтимов и треньорът на вратарите Тихомир Тодоров.

"Възможно най-бързо трябва да съберем състезатели, с които да направим добър отбор, за да може Нефтохимик да играе важна роля в първенството. Освободени бяха десетима състезатели, привлечени са нови. Футболен клуб Нефтохимик трябва да изгради нова визия. Относно Детско-юношеската школа ще се следва една агресивна политика спрямо селекцията на деца и юноши. Бъдещите таланти, които ще изградим, ще бъдат една добра основа на Нефтохимик и когато треньорският щаб погледне към 18-19-годишните трябва да знае, че има играчи, които са готови и не им трябва много време за климатизация в първия отбор. Искаме да работим за качество, а не за количество, както много клубове.- каза изпълнителният директор Пламен Михов.

Относно селекцията на представителния тим той разкри, че освен голмайсторът на ЦСКА Костадин Хазуров, договор с Нефтохимик е подписал и бившият полузащитник на червените Александър Александров. Утре предстои към отбора да се присъединят официално и останалите нови попълнения.

"70 % от набелязаните играчи са привлечени. Преговаряме с още няколко състезатели, от които скоро очакваме отговор. Всички състезатели са свободни агенти, но сред тях има много добри футболисти. Не плащаме трансферни суми", добави Михов.

Подготовката на отбора ще продължи в Бургас до 4-ти юли, когато "шейховете" ще заминат на десетдневен подготвителен лагер в Трявна. Контролни срещи са уговорени с Ботев /Пловдив/, Черно море /Варна/, Черноморец /Балчик/, Локомотив /Горна Оряховица/, Етър /Велико Търново/ и Ботев /Гълъбово/.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).