Скандал! Нефтохимик отпадна от Шампионската лига, но подаде жалба

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:18 / 21.06.2016
1042
Отборът по минифутбол на Нефтохимик отпадна от Шампионската лига, след като загуби като гост с 2:5 мачът реванш от ¼ финалите, срещу FULLMAX /Варна/. Срещата се игра при липса на минимални условия за легитимното й провеждане - не присъстваха делегат и медицинско лице, не бяха проверени картотеките на състезателите и не бе издаден протокол.

В тази връзка старши-треньорът на отбора Динко Денев подаде констатация до Дисциплинарната комисия на Българската асоциация по минифутбол /БАМФ/, в която оспорва редовността на провелия се мач.

За убедителната победа на FULLMAX сериозен принос имаше главният съдия Добрин Стефанов. След като през второто полувреме резултатът бе 2:2, реферът се зае с дирижирането на срещата и наложи своето виждане за развитието й. Той отсъди неправомерно дузпа в полза на FULLMAX, от която обаче варненският отбор не съумя да се възползва.

При 4:2, в последните секунди той отсъди още един наказателен удар за домакините, който те не пропуснаха и който реши отпадането на Нефтохимик от турнира. Без неговата помощ за отбелязването на петото попадение "шейховете" имаха шанс да се класират за полуфиналите, защото в първата среща с FULLMAX от ¼ финалите записаха победа с 6:4.

Очаква се ДК на БАМФ да излезе със становище относно легитимността на срещата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).